Jelentkezz a fotózásra! Foglalj idopontot Kapcsolat Rendelj képeket Lájkold a facebook oldalunkat! Facebook Galéris Áraink Jelentkezz a fotózásra! Foglalj idopontot Kapcsolat Rendelj képeket Lájkold a facebook oldalunkat! Facebook Galéris Aktiális Akciónk!

Fél Akt-, Akt-, vagy Művészi Akt fotózás

Az Akt vagy Erotikus képek alkalmanként előforduló tiltási kísérletek ellenére az erotikus témák ábrázolására igen sok helyen láttunk példát a történelemben. A legkorábbi erotikus vagy akt ábrázolások a kultúra vagy a vallás részét képezték, és nem kezelték őket más művészetektől elkülönítve.
Az aktfotó készítése az egyik legnehezebb és legszebb területe a fotós szakmának. Könnyedségének ellenére rendkívüli gyakorlatot és tapasztalatot igényel a fotós részéről, hiszen a három alapvető "eszköze" csupán az emberi test a fény és az árnyék. A modell feszengését gyorsan kell oldani. Fontos hamarabb meglátni és figyelembe venni a modell gyengéit mielőtt azokat Ő jelezné. A modell mozdulataival és az árnyék -hálás- használatával elfedhetők az előnytelenebb részek is. Szinte minden esetben alkalmazok kiegészítőket. Egy szép esésű kelme vagy csipke, izgalmasan engedi átsejleni a test lágy iveit, formáit. Minden profi fotós tudja, hogy az Akt vagy Erotikus képek készítésekor soha nem érintheti meg vagy hozhatja kellemetlen helyzetbe a modelljét. Műtermünknben külön öltöző van ahol a modell (f)elkészülhet.Esküvő FotózásSolving Team Fotó és ReklámGrafikai Stúdió
1042 Bp. Bárdos Artúr utca 2 (utcai bejárat) tel.: +36 70 503 7511 mail: mail@solvingteam.com