Áraink Aktiális Akciónk! Jelentkezz a fotózásra! Foglalj idopontot Kapcsolat Rendelj képeket Lájkold a facebook oldalunkat! Facebook Galéris
Család fotózás

Mint minden változik, múlandó. Érdemes évente legalább egyszer szánni egy kis időt arra, hogy az egész család szerepelhessen egy fotográfián. Később jó érzés lesz visszalapozgatni és mosolyogni az apró kis"jövevényeken" és megkönnyezni azokat akik akkor már nem lehetnek velünk.
A családok fotózásának története a 19. század elejére nyúlik vissza. A társadalom minden szintjén tömeges igény jelentkezett a generációs valóságot legteljesebben megközelítő ábrázolás rögzítésére. Már nem tartották elsőrendűnek a képek mitológiai és vallásos mondanivalóját. Fontosabbnak tűnt az ábrázolás hogyanja. A feltörekvő polgárság reális életszemlélete a valósághű ábrázolást kívánta meg. Ezt az igényt a fény felhasználásával készülő fényképek teljes mértékben kielégítették. Új formát jelentett az újra felfedezett valóság megmutatásában a korábban megszokott képzőművészeti (festmény, szobor) alkotásokhoz képest. A hagyományos festészetet, szobrászkodást felváltotta a viszonylag rövid idő alatt elsajátítható optikai-vegyészeti eljárás, a fényképészet.
Szintén az egyik legnehezebb műfajnak számít a családok fényképezése. Nem csak azért mert mindenki türelmetlenül izeg-mozog és pislog a fényképezés ideje alatt. A legnagyobb kihívást az egymást árnyékoló és eltakaró fejek, vállak jelentik. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy idősebbeknek és fiatalabbaknak nem ugyan azok a fények előnyösek. ...és persze közben a gyermekek türelme is erősen fogy! :-)


Család Fotózás
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó
Család Fotó

Esküvő Fotózás
Solving Team Fotó és ReklámGrafikai Stúdió
1042 Bp. Bárdos Artúr utca 2 (utcai bejárat) tel.: +36 70 503 7511 mail: mail@solvingteam.com