Aktiális Akciónk! Áraink Jelentkezz a fotózásra! Foglalj idopontot Kapcsolat Rendelj képeket Lájkold a facebook oldalunkat! Facebook Galéris
Kutya és Gazdi vagy más kedvenc fotózás_

Kutya, cica, hörcsög, strucc, ...és még sorolhatnám azokat a kis(?) lényeket amik képesek tökéletesen megváltoztatni az életünket. Szertjük Őket annyira mint bármelyik családtagunkat, hiszen már Ők is azok. Amelyik nem eszik fotóst az jöhet!
A kutyákkal, menyétekkel, lovakkal való közös ábrázolás története is rendkívül régre nyúlik vissza. Nincs olyan király vagy méltóság aki kedvenc vadász kopójával vagy lovával ne készítetett volna képet magáról. A társadalom minden szintjén tömeges igény jelentkezett a kedvenccel való közös megörökítésre. Ennek legelterjettebb formája a kutya fotózás. Szintén az egyik legnehezebb műfajnak számít az állatok fényképezése. Sokszor nem eldönthető, hogy a gazdi vagy a kedvenc jószága fegyelmezetlenebb pózoló. Gyermekfotózáshoz tudnám leginkább hasonlítani, azonban itt még nagyobb rutint és találékonyságot kíván a figyelem elnyerése és főleg a fentartása. Trükkök és egyéb csalafintaság alkalmazása nélkül szinte kizárt a jó képalkotás.


;
   
   
   

Esküvő Fotózás
Solving Team Fotó és ReklámGrafikai Stúdió
1042 Bp. Bárdos Artúr utca 2 (utcai bejárat) tel.: +36 70 503 7511 mail: mail@solvingteam.com